SSLmarket garantuje nejrychlejší získání certifikátu na trhu

11. 1. 2023 | Jindřich Zechmeister

Rychlost získání certifikátů závisí na více faktorech. U SSLmarketu máte ale vždy jistotu, že zažádání certifikátu, ověření žadatele, vydání certifikátu a jeho doručení proběhnou v nejkratším možném čase a bez komplikací.

Vše jsme zautomatizovali

Jistě vás nepřekvapí, že kompletní workflow TLS certifikátů je v SSLmarketu automatizováno. Prakticky nic se nedělá ručně, pokud nejde o nestandardní požadavek. I ověření subjektů žádajících o certifikát je automatizované a pokud je jejich ověření platné, tak se znovu neprovádí. I OV a EV certifikáty tak mohou být vydány obratem!

Využíváme nejmodernější technologie a funkce DigiCertu s cílem umožnit zákazníkům co nejkomfortnější a nejrychlejší získání certifikátu. Díky našemu úzkému partnerství s touto největší CA na světě implementujeme technologické novinky jako první na trhu. Tato tradice nám přináší náskok před konkurencí a ocenění od DigiCertu; v naší sbírce se můžeme pochlubit všemi udělovanými cenami.

Posledním vylepšením, které jsme provedli, je implementace funkce Webhooks. Pomocí ní nám DigiCert posílá čerstvé informace o právě vydaných certifikátech a my je bez další prodlevy pošleme zákazníkovi. Nedochází tak k absolutně žádné prodlevě.

SSLmarket vám pomáhá získat certifikát výrazně rychleji a levněji, než kdybyste ho koupili u samotné CA. Za vše vděčíme naší prominentní pozici u DigiCertu, kterou budujeme už téměř 20 let.

S ověřením vám pomůžeme

Nejsme pouhým přeprodejcem certifikátů, ale vaším partnerem pro zabezpečení. U každého certifikátu máte garantovánu maximální asistenci naší zákaznické podpory bez ohledu na cenu certifikátu. Pomáháme našim zákazníkům získat certifikát tím, že fungujeme jako prostředník s CA. Většina zákazníků tak ani nemusí přijít s CA do styku, protože jim aktivně pomůžeme ověření dokončit.

Samotné ověření žadatelů o certifikát probíhá rychle a transparentně díky týmu pracovníků CA, který pracuje pouze pro nás. Za mnoho let naší spolupráce už naše zákazníky a národní specifika znají. Vše tak jde hladce. I v oblasti technické podpory jsme špička, protože problematice rozumíme a dokážeme zákazníkovi pomoci sami. Můžete mít jistotu, že vás nepošleme k podpoře CA, kde byste museli váš problém složitě popisovat v angličtině a čekat, až se na vás dostane řada.

Možnosti automatizace u SSLmarketu a DigiCertu

Nabízíme našim zákazníkům široké možnosti automatizace životního cyklu certifikátů. Přečtěte si více informací o ACME, KeyTalk či DigiCert ONE. Díky automatizaci životního cyklu certifikátů už nebudete muset certifikáty spravovat ručně a ušetříte čas. Od žádosti po vydání a další prodlužování vše poběží automaticky. Nechte si od nás nezávazně a zdarma poradit, jak na to. Rádi vám pomůžeme.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz