SSLmarket se stal DigiCert Partner of the Year 2019

13. 11. 2019 | Jindřich Zechmeister

SSLmarket získal pro ZONER software, a.s. nejvyšší ocenění, kterého lze ve spolupráci s certifikační autoritou DigiCert dosáhnout. Potvrzuje se tak naše výjimečné postavení na Evropském trhu.

Cena DigiCert Partner of the Year

SSLmarket získal nejprestižnější ocenění Partner roku 2019 (Partner of the Year). Toto nejvyšší ocenění jsme získali za mimořádné výkony a spolupráci při uvádění nových produktů na trh.

Kromě něj jsme získali Cenu za spolupráci (Cooperation Award 2019). DigiCert ocenil naši výjimečnou spolupráci v oblasti obchodu, marketingu a vývoje. Potvrdil naši výjimečnou míru vzájemné spolupráce.

Třetím oceněním je Million dollar club, který jsme získali už v roce 2018. Získávají ho pouze partneři s nejvyšším prodejem certifikátů, kterých je v Evropě pouze několik. Ocenění dokazuje, že patříme mezi ty nejúspěšnější.

Výše zmíněná ocenění potvrzují naši přední pozici na Evropském trhu a výjimečnou spolupráci s největší certifikační autoritou na světě. Pro naše zákazníky ocenění znamená garanci nejvyšší úrovně služeb, dostupnost nejnovějších inovací a vždy kompletní nabídku certifikační autority DigiCert a QuoVadis. Díky úzkému vztahu s DigiCertem dokážeme zákazníkům poskytovat služby, které nikdo jiný nedokáže.

Kompletní přehled našich úspěchů najdete na stránce Úspěchy a ocenění SSLmarketu.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz