SSLmarket se stal Platinum Elite Partnerem DigiCertu

2. 5. 2018 | Jindřich Zechmeister

Po přechodu Symantecu do společné infrastruktury (PKI) s certifikační autoritou DigiCert jsme obhájili nejvyšší partnerské ocenění. Nazývá se DigiCert Platinum Elite Certified Partner. Tento titul náleží pouze největším partnerům certifikační autority, kterých je na této úrovni pouze několik. My jsme v této prestižní společnosti dlouhodobě.

Co znamená partnerství s CA

Stupně partnerství s certifikační autoritou se odvíjí od obchodních výkonů, úrovně zákaznické podpory a rozsahu spolupráce mezi oběma partnery. Nejvyšší úrovně partnerství dosahují pouze ty firmy, které mají největší prodeje SSL/TLS certifikátů. Naše spolupráce s certifikační autoritou je rozsáhlá a kromě prodeje zasahuje hluboce do řešení objednávek, určuje hladký průběh ověření, podmiňuje propojení našich systémů přes rychlou API a díky našemu silnému hlasu dokážeme ovlivnit vnitřní procesy certifikační autority.

Výjimečnost a exkluzivita našeho partnerství se projevila zejména před dvěma lety, když ZONER a SSLmarket jako jeden ze čtyř partnerů Symantecu na celém světě uvedl na český trh bezplatné certifikáty Basic DV. Pokud máte u ZONER a.s. registrovanou doménu či hosting, tak je vám k dispozici neomezený počet těchto DV certifikátů a můžete je využít i na svém serveru.

Představení iniciativy Encryption Everywhere a Basic DV na WHD 2016

Nekupujte certifikáty přímo od CA, využijte nás

SSL/TLS certifikáty je výhodnější koupit od SSLmarketu, než od certifikační autority. Možná to zní zvláštně, ale už hlavní argument - cena - je na naší straně. Díky velkým prodejům dosahujeme výrazně lepší prodejní ceny, než vám může certifikační autorita nabídnout. Tím však výhody nekončí.

Zcela zásadní rozměr má partnerství v oblasti zákaznické podpory a řešení problémů, kterému se věnuji v poslední části článku. Pokud budete mít při získání certifikátu jakýkoliv problém, tak ho neřešíte s certifikační autoritou sami, ale můžete se opřít o nás; tedy o prestižního partnera, kterému CA naslouchá a který využije ve váš prospěch svoji silnou pozici s desetitisíci zákazníky v zádech.

SSLmarket certifikáty pouze neprodává, ale má vlastní vývojový tým, který se stará o bezproblémový chod služeb, vývoj rozhraní a funkcí pro zákazníky. Nedávno představený nový design je výsledkem náročného přechodu pod novou PKI DigiCertu. Snažíme se o integraci pokročilých nástrojů pro správu certifikátů, kterou jinde nenajdete a kterou byste museli složitě suplovat kontaktováním podpory certifikační autority.

V neposlední řadě je naší úlohou být mentorem v oblasti SSL/TLS certifikátů a zabezpečení. Uvědomujeme si naši společenskou odpovědnost a děláme vše pro to, aby co nejvíce provozovatelů webových stránek mělo snadný přístup k jejich zabezpečení. Informujeme veřejnost o aktuálním dění v této oblasti, vydáváme články o problematice zabezpečení (nejen) webu, píšeme návody a účastníme se odborných konferencí.

Co přináší toto partnerství zákazníkovi?

Nejvyšší úroveň partnerství je pro zákazníka známkou nejvyšší úrovně služeb. Naše služby nejsou zaměřeny pouze na prodej. Abychom byli schopni obhájit nejvyšší úroveň partnerství, tak musíme splňovat náročné požadavky. Jedním z nich je prokazování a udržování kompetence zákaznické podpory. Všichni její pracovníci musí složit a následně obnovovat zkoušky zaměřené na znalost produktů certifikační autority a technického pozadí SSL/TLS certifikátů. Každý pracovník SSLmarketu obdrží po složení zkoušky titul Sales Expert Plus na dva roky, který musí následně obnovit.

Platinoví partneři mají k dispozici vlastní podporu a jejich požadavky jsou vyřizovány prioritně. Díky tomu můžeme našim zákazníkům nabídnout bezkonkurenční pomoc při získání certifikátů a řešení problémů. Zatímco při kontaktu s certifikační autoritou jste odkázáni na formulář a dlouhou čekací lhůtu, s námi je problém vyřešen okamžitě. Navíc se plně věnujeme všem zákazníkům a nesegregujeme je podle výše nákupů. VIP partnerům se věnuji osobně jako ředitel oddělení a bývalý technik podpory certifikátů.

Technická podpora je výraz, který spoustu lidí děsí. Jistě znáte situaci, kdy vám doma nefunguje internet, potřebujete vyřídit velice důležité e-maily a zákaznická podpora se vás ptá na to, zdali ta bílá krabička bliká a zdali jste ji vypnuli a znovu zapnuli. To u nás neuslyšíte. Tým SSLmarketu vyřeší jakýkoliv váš problém lépe a ve zlomku času, než byste ho vyřešili s podporou certifikační autority. Garantujeme, že vyřešíme sami jakýkoliv váš problém.

Ve svém oboru jsme nejlepší

Nejlepší služby pro důvěryhodné zabezpečení vašeho webu najdete už 13. rok u ZONER Software a SSLmarketu. Jinde srovnatelnou úroveň služeb ani zákaznické výhody nezískáte. Jsme nejlepší a nestydíme se to říct!


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz