Přejděte s TLS certifikáty k nám a ušetřete

24. 9. 2020 | Jindřich Zechmeister

Certifikační autorita DigiCert podporuje přechod zákazníků od jiné certifikační autority a motivuje je slevou až 25 % na získání nového certifikátu. Tento marketingový program se nazývá Competitive Replacement a můžete ho využít naším prostřednictvím

Převod certifikátu je snadný a slevu získá každý

K DigiCertu můžete převést jakýkoliv TLS certifikát, který veřejně používáte a který pochází od vybraných certifikačních autorit. Jejich seznam, který najdete zde, je obsáhlý a zahrnuje všechny hlavní konkurenční CA. Pokud váš certifikát vydala jiná certifikační autorita, je přechod možný pouze za individuálních podmínek (viz poslední odstavec).

Výše slevy, kterou můžete na nový certifikát získat, se odvíjí od typu certifikátu objednaného u nás. Následující tabulka vysvětluje jednotlivé typy ověření a výši slevy, které můžete dosáhnout. Sleva se vztahuje bez omezení i na víceleté objednávky; můžete s nimi ušetřit ještě více!

Při přechodu na prémiový certifikát Secure Site získáte další dodatečnou 10% slevu!

O platnost původního certifikátu nepřijdete

Při přechodu k CA DigiCert můžete získat až 6 měsíců z platnosti původního certifikátu, který "opouštíte". Tato platnost navíc se připočítá na základě expirace existujícího konkurenčního certifikátu a získáte ji automaticky. Nemusíte se o nic starat.

Jak přejít s certifikátem k SSLmarketu a DigiCertu

Stačí když provedete objednávku jakéhokoliv TLS certifikátu z naší nabídky a ten bude objednán pro stejnou doménu (CN) jako certifikát současný, který chcete opustit ve prospěch DigiCertu. Na konci objednávky v posledním kroku zvolíte současnou certifikační autoritu, která jej vydala.

My následně objednávku přijmeme, zkontrolujeme, a pokud bude vše v pořádku, aplikujeme slevu a po zaplacení objednávky necháme u DigiCertu certifikát vystavit. Případná zbývající platnost pak bude DigiCertem automaticky přičtena.

Pokud budete mít objednávku certifikátu na více let, tak vám budou každý rok chodit obnovené certifikáty na 397 dní až do expirace celé objednávky, kterou vidíte ve své zákaznické administraci.

Máte otázky? Rádi poradíme

V tomto článku jsme shrnuli všechny důležité informace k možnosti převodu TLS certifikátu od konkurence k nám a DigiCertu. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte kontaktovat naši podporu SSLmarketu.  Může vyřešit i vaše individuální požadavky na přechod v případě, že vám podmínky programu Competitive Replacement plně nevyhovují.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz