Prodlužujete? Získejte upgrade certifikátu se slevou 10 %!

23. 1. 2014 | Jindřich Zechmeister

Prodloužení (renew) SSL certifikátu" width="70" height="60" />Připravili jsme pro zákazníky možnost přechodu na vyšší typ SSL certifikátu (tzv. upgrade). Při prodloužení expirujícího SSL certifikátu si mohou zvolit přechod na vyšší a důvěryhodnější typ, a ještě ušetřit

Zvýhodněný upgrade certifikátu

Rádi bychom představili možnost zvýhodněného upgradu SSL certifikátu, tedy přechod na vyšší typ. Při obnově certifikátu mají nyní zákazníci možnost změnit jeho typ a vlastnosti. Za zvýhodněnou cenu získají certifikát prestižnější autority, vyšší důvěryhodnost a detaily žadatele v certifikátu, nebo více možností rozšíření. Cena vyššího typu certifikátu je při upgradu o 10 % nižší, než jeho běžná cena.

Ukázka dialogu upgradu při prodlužování SSL certifikátu.
Ukázka dialogu upgradu při prodlužování.

Jak prodloužit SSL certifikát a získat výhody

Každý SSL certifikát může zákazník prodloužit od 60. dne před jeho expirací (koncem platnosti). Na zákaznickém účtu SSLmarket si zákazník najde konkrétní certifikát a v jeho detailu přes ikonu modrých šipek provede objednávku prodloužení.

Proč bych měl upgradovat?

Přechodem na vyšší typ certifikátu může zákazník mnohé získat. Například při přechodu z RapidSSL certifikátu na libovolný OV certifikát získá vyšší důvěryhodnost, protože návštěvník webu najde v detailu SSL certifikátu ověřený název organizace provozovatele.

Pří přechodu z OV certifikátu na certifikát s EV rozšířeným ověřením získají zákazníci místo málo výrazného zámečku v prohlížeči výrazný zelený pruh, ve kterém bude uveden název společnosti provozovatele.

Zjednodušili jsme výběr

Aby zákazník nemusel porovnávat všechny SSL certifikáty v naší nabídce, připravili jsme návrhy certifikátů, které doporučujeme pro upgrade. Jedná se o oblíbené a výhodné SSL certifikáty, které jsou při přechodu z nižšího typu zvýhodněny o 10 % z běžné ceny.

V případě potřeby se neváhejte obrátit na zákaznickou podporu SSLmarket.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz