DigiCert se stal největší komerční CA na světě

9. 9. 2019 | Jindřich Zechmeister

DigiCert dosáhl prvenství na trhu komerčních certifikátů a stal se největší komerční certifikační autoritou. Gratulujeme. Je to důkaz nejvyšší kvality produktů a služeb, které vám SSLmarket přináší.

SSL/TLS certifikáty jsou na internetu nezbytné

S digitálními certifikáty se každý uživatel internetu denně setkává. Šifrují komunikaci mezi serverem a klientem tak, aby ji nebylo možné odposlouchávat. Jsou tedy základním kamenem bezpečnosti na internetu. Bez nich není možné s návštěvníky a klienty komunikovat.

Fungování SSL/TLS. Zdroj: cloudflare.com

Digitální podpis, který DigiCert rovněž nabízí, je základem pro důvěryhodnou a bezpečnou e-mailovou komunikaci. Dokládá původ a neměnnost zprávy, ale pomocí elektronického podpisu můžete zprávu i zašifrovat.

Kupujte digitální certifikáty od těch nejlepších

Prvenství na trhu DigiCert získal předstihnutím CA Sectigo (dříve Comodo). Momentálně mu patří přes 21 % z celkového počtu vydaných SSL/TLS certifikátů. SSLmarket jako největší prodejce v ČR a ve střední Evropě vždy spolupracoval s lídrem na trhu digitálních certifikátů, který garantuje nejvyšší kvalitu služeb. K nim přispíváme i my jako Platinum Elite Partner.

Source Data Netcraft June 2019, analysis by DigiCertZdroj: Data Netcraft June 2019, analysis by DigiCert

K tomuto úspěchu samozřejmě přispěl i ZONER a.s. a SSLmarket.cz; největší prodejce certifikátů ve střední Evropě.

DigiCert nabízí kompletní PKI služby

Certifikační autorita DigiCert nabízí prostřednictvím svých partnerů (SSLmarket) kompletní portfolio PKI služeb. Kromě tradičních SSL/TLS certifikátů pro webové servery a služby můžete získat osobní certifikáty pro elektronický podpis (S/MIME), certifikáty pro podpis dokumentů a certifikáty pro podpis kódu, které potřebují vývojáři softwaru.

Po akvizici certifikační autority QuoVadis vám SSLmarket dodává i kompletní služby pro kvalifikovaný podpis a pečeť dle nařízení eIDAS. Rádi vám s výběrem kvalifikovaného certifikátu poradíme.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz