Novinky v zákaznické administraci SSLmarketu

22. 8. 2019 | Jindřich Zechmeister

Zákaznická administrace SSLmarketu má za cíl maximální komfort pro získání a následnou správu certifikátu. Nabízí vždy kompletně všechny funkce, které můžete s certifikáty provádět, nebo můžete potřebovat. V dnešním článku představíme dvě poslední užitečné novinky, které nově můžete využít.

Přehledný ceník produktů

Administraci jsme obohatili o přehledný ceník certifikátů a všech produktů, které na SSLmarketu nabízíme. Pro větší přehlednost si můžete zobrazit pouze produkty daných kategorií - TLS certifikáty, kvalifikované produkty, S/MIME certifikáty a ty ostatní.

U každého certifikátu vidíte přehledně cenu a jeho důvěryhodnost. Výši vaší slevy vidíte přehledně už v horním menu webu SSLmarketu; v ceníku ji máte potvrzenou. Je také uvedena u každého certifikátu, protože v některých případech se pravidla pro slevu a maximální zvýhodnění liší. Vaše zvýhodněná cena je vypočtena hned vedle maloobchodní ceny.

Ceník v administraci SSLmarket

Ceník v administraci SSLmarket. Klikněte pro zvětšení.

Nezapomeňte, že přehled si můžete stejně jako jakýkoliv jiný seznam v administraci exportovat a následně uložit či vytisknout.

Přeposílání zpráv pro S/MIME certifikáty

Žádosti o osobní S/MIME certifikáty se řeší přes odkaz zaslaný certifikační autoritou. S jeho pomocí si vyzvednete certifikát a nainstaluje se do prohlížeče; z něj ho pak můžete exportovat. Někdy tento e-mail od certifikační autority nemusí dorazit, ale nezoufejte - nyní máte možnost si ho nechat znovu přeposlat.

Přeposlání zprávy od CA pro S/MIME

Přeposlání zprávy od CA pro S/MIME najdete v detailu objednávky.

Možnost přeposlání zprávy najdete detailu objednávky. Po kliknutí na uvedené tlačítko pošle CA nový e-mail pro vyzvednutí certifikátu.

V detailu S/MIME certifikátu nově najdete i možnost jeho revokace, aby správci firemních účtů mohli snadno zrušit certifikáty pro bývalé zaměstnance.

Nové mobilní číslo zákaznické podpory

Také si dovoluji upozornit na nové mobilní číslo zákaznické podpory SSLmarketu. Tradiční 511 150 150 bylo doplněno o mobilní 730 162 600. Nové číslo doporučujeme používat primárně, protože můžete na agenta SSLmarketu počkat ve frontě.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz