SSLmarket nositelem dalšího významného ocenění – díky vám!

24. 10. 2018 | Jindřich Zechmeister

Na letošním setkání certifikační autority DigiCert a jejích partnerů byly jako každý rok udělovány významné ceny. Za pobočku SSLmarket získal Zoner Software ocenění zvané Million Dollar Award a ještě více tak upevnil svou pozici jakožto jednoho z největších partnerů v celé Evropě.

Naše partnerská CA pro své představitele a spolupracující společnosti pravidelně pořádá setkání zvané roundtable. Tento rok byli zástupci našeho SSLmarketu pozváni do dalekého Reykjavíku, kde pro vás, své zákazníky, mohli s kompletním vedením DigiCertu vyjednat exkluzivní novinky týkající se rozšíření produktové nabídky a jejího technického pozadí. Objednat si tak u nás můžete naprosté novinky na trhu – nové druhy wildcardových i sanových certifikátů, S/MIME i osobní certifikáty. SSLmarket je výhradním poskytovatelem těchto nových exkluzivních produktů DigiCertu – je zkrátka číslem jedna v rámci celé střední Evropy. 

Nejen, že jsme z Islandu odlétali s novými certifikáty a vylepšeními, které mají posloužit zejména vám, našim zákazníkům. S prázdnou jsme se nevraceli i díky významnému ocenění Million Dollar Award. Potvrdili jsme tak naši pozici coby předního partnera DigiCertu. Jak název napovídá, cenu jsme získali na základě našeho obratu, kterého jsme dosáhli díky vám. Za vaši přízeň vám děkujeme. Ocenění je o to významnější, že DigiCert je nejprogresivnější certifikační autoritou na trhu. Je jedničkou v rychlosti vystavování certifikátů, důvěryhodnosti i technických inovacích.

Million Dollar Award

SSLmarket je hrdým držitelem ocenění Million Dollar Club


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz